YRS3-NFI Tipe Dicincang Biaxial Warp Knitting Mahcine

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Utamana dilarapkeun pikeun pembangkit listrik tenaga angin, panutup kabin, aerospace sareng lawon komposit

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spésifikasi

Lebar 101 inci
Gauge E7
Laju 50-1200r / mnt (Laju khusus gumantung kana produk.)
Nomer Bar 2 bar
Pola Drive Pamisah Pola Disc
Warp Beam Support Balok 30 inci, EBC
Alat Perangkat Éléktronik Candak-up
Alat Batching Batching éléktronik
Paranti dicincang 1 Alat anu dicincang, Ngadalikeun Sistem Servo.
Sistem sisipan pakan  Lebetkeun Pakét, Ngadalikeun Sistem Servo.
Kakuatan 31 kW
  Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami