FC dicincang Stitch-beungkeutan Mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Mesin ieu dianggo pikeun ngahasilkeun mat strand dicincang, mat majemuk

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spésifikasi

Lebar 2800mm 3300mm 3800mm
Gauge F7
Laju 50-1300r / mnt (Laju khusus gumantung kana produk.)
Nomer Bar 1 Bar
Pola Drive  Pola Eksentrik Pola
Warp Beam Support Balok 30 inci.EBC
Alat Perangkat Éléktronik Candak-up
Alat Batching Batching éléktronik
Paranti dicincang 1 Alat anu dicincang, Ngadalikeun Sistem Servo.
 Parabotan Dahar Paralel nyoco Ngadalikeun Sistem Servo
Kakuatan 15kW

 Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami