YRS3-3M-F Multi-aksial Lungsi Mesin Nyulam

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Dipaké pikeun ngahasilkeun sisipan pakan lébar lebar lengkep dicincang mat sareng lawon komposit

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Katerangan

No.of lapisan produk:tiasa ngawujudkeun multi-lapisan otomatis sababaraha lapisan panyebaran pakan. 3 nyetél kontrol servo sisipan pakan bebas, anu tiasa ngawujud - 30 ° dugi ka 30 ° + iraha waé Angle antara panyawat pakan.

Pitunjuk Bar / Unsur Nyulam:Alur Pin Bar, Jarum Bar, Tilelep Bar, 2 Bar Pitunjuk ,! ST bar. Sadaya batang jarum sareng alat ngabentuk loop anu ngadopsi sistem kontrol suhu anu tetep.

Alat Panyandakan lawon:kontrol servo, gilinding rotasi kontinyu ku ranté nyetir, speed dikawasa ku sistem kontrol utama. Éta tiasa ngarahkeun perobihan naon waé pikeun nyadar nyukcruk jarum fa brie tina 0,5mm dugi ka 5,5mm.

Alat sisipan warp: 4 gilinding sareng kontrol servo

Alat anu dicincang: 1 sét, Servo Control

Mesin ieu khususna pikeun ngahasilkeun lawon nyulam multi-lapisan & multi arah

Spésifikasi

Lebar 103 inci
Gauge E7
Laju 50-1000r / mnt (Laju khusus gumantung kana produk.)
Nomer Bar 2 bar
Pola Drive Pamisah Pola Disc
Warp Beam Support Balok 30 inci.EBC
Alat Perangkat Éléktronik Candak-up
Alat Batching Batching éléktronik
Paranti dicincang 1 Alat anu dicincang, Ngadalikeun Sistem Servo.
Sistem sisipan pakan Lebetkeun Pakét, Ngadalikeun Sistem Servo.
Kakuatan 28kW
  Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi

Pidéo Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami