Tentang Kami

MECHINERY (1)

DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD- Mangrupikeun pabrik profesional pikeun ngahasilkeun mesin rajutan warp multiaxial / biaxial, stitch bonding warp knitting machine sareng mesin anduk warp knitting pikeun serat gelas, mat kombinasi, rovings mat strand dicincang sareng manufaktur tékstil sapertos firma anu utama: KARL MAYER, KARL MAYER MALIMO, LIBA, RUNYUAN.

Sadaya mitra perusahaan ieu kalayan langkung ti 15 taundina industri ieu, urang gaduh langkung ti sapuluh patén patok penemuan. YIXUN nawiskeun solusi téknis sareng komérsial anu idéal pikeun sadaya produk sareng jasa. Ku mastikeun kauntungan palanggan maksimal kami parantos tiasa janten palayan pasar dunya pikeun solusi anu sampurna dina nyulam lambung, persiapan warp pikeun anyaman sareng téknik téknis.

Salaku mitra bisnis lami anu tiasa dipercaya, urang nangtang diri pikeun salawasna nganteurkeun produk anu berkualitas pikeun sadaya daérah.

Salaku perusahaan kulawarga mandiri sacara finansial kalayan pangalaman mangtaun-taun dina perdagangan urang ngadukung daya saing sareng kasuksésan jangka panjang konsumén urang. Salaku panyadia solusi inovatif kami ogé ngajamin tingkat kaamanan investasi anu luhur.

Dumasar kana organisasi internasional kami sareng kana klaim kami pikeun ngahasilkeun di pasar utama kami, kami salawasna ngoperasikeun caket ka konsumén sareng kabutuhan khusus na.