Warta

  • DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD

    DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD - mangrupikeun pabrik profesional pikeun ngahasilkeun mesin rajutan warp / multiaxial warp, stitch bonding warp knitting machine sareng anduk warp knitting machine pikeun serat gelas, mat kombinasi, rovings mat strand dicincang sareng manufaktur tékstil sapertos firma unggulan: KAR ...
    Maca deui
  • AS A EXHIBITOR WE BE NOTICED JEC World session to be held in March 2021. 2 APR 2020

    Salaku ahli budaya urang diperhatoskeun sési dunya JEC anu bakal dilaksanakeun dina bulan Maret 2021. 2 APR 2020

    Pandemi coronavirus ayeuna mangaruhan dunya. Krisis kaséhatan berkembang teu pati diprediksi unggal dinten, ngarah ka penguncian anu langkung lami di panjuru Éropah sareng panguatan perjalanan anu dikuatkeun di panjuru dunya. Hanjakalna, kontéks anu teu pasti ieu ngajantenkeun teu mungkin pikeun ngayakeun JEC Worl ...
    Maca deui
  • AS EXHIBITOR ASIA + CITME ENJOYS LAINNYA PRESENTASI SUKSES LAIN

    AS EXHIBITOR ASIA + CITME ENJOYS LAINNYA PRESENTASI SUKSES LAIN 9 Oktober 2018 - ITMA ASIA + CITME 2018, paméran mesin tekstil anu kawéntar di daérah éta, réngsé hasil saatos lima dinten demonstrasi produk anu pikaresepeun sareng jaringan bisnis. Pameran gabungan kagenep disambut v ...
    Maca deui