DANYANG YIXUN MACHINERY CO., LTD.

DANYANG YIXUN MECHINERY CO., LTD - mangrupikeun pabrik profesional pikeun ngahasilkeun mesin nyulam multiaxial / biaxial machine, stitch bonding warp knitting machine sareng anduk warp knitting machine pikeun serat kaca, mat kombinasi, rovings strand mat dicincang sareng manufaktur tékstil sapertos firma anu utama: KARL MAYER, KARL MAYER MALIMO, LIBA, RUNYUAN.

Pidéo Produk