FCM dicincang Mesin Biaxial Warp Knitting

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Mesin ieu dianggo pikeun ngahasilkeun mat strand dicincang, mat majemuk

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spésifikasi

Lebar 2650mm
Gauge: F7
Laju: 50-900r / mnt 50—900r / mnt (Laju khusus gumantung kana produk.)
Nomer Bar 1 Bar
Pola Drive Pola Eksentrik Pola
Warp Beam Support Balok 30 inci.EBC
Alat Perangkat Éléktronik Candak-up
Alat Batching Batching éléktronik
Paranti dicincang 1 Alat anu dicincang, Ngadalikeun Sistem Servo.
Sistem sisipan pakan Lebetkeun Pakét, Ngadalikeun Sistem Servo.
Kakuatan 28kW
  Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami