FC (ll) Mesin Beungkeutan Stitch dicincang

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Mesin ieu dianggo pikeun ngahasilkeun mat strand dicincang, mat majemuk

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spésifikasi

Lebar 116 inci
Gauge E7
Laju 50-1300r / mnt (Laju khusus gumantung kana produk.)
Nomer Bar 1 bar
Pola Drive Pola Disc
Warp Beam Support Balok 30 inci.EBC
Alat Perangkat Éléktronik Candak-up
Alat Batching Gesekan Tambaksari Kalayan Pencét Roller
Paranti dicincang 1 Alat anu dicincang, Ngadalikeun Sistem Servo.
Parabotan Dahar Paralel nyoco Ngadalikeun Sistem Servo
Kakuatan 15kW

Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi

Pidéo Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami