YRS3-M Biaxial Warp Knitting Machine

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Mesin Ieu Utamana Ngasilkeun lawon Pading, Palapis Substrat (Flex Banner)

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spésifikasi

Gauge E5, E6, E9, E12
Lebar 186 ", 215", 247 "
Nomer Bar 2 Bar Ground, 1 Bar Thread Filler
Laju 20-1500rpm (Gumantung kana Pola sareng Bahan)
Pola Drive Pola Disc
Let-off Tata cara Dikawasa Éléktronik
Candak-up Sareng Alat Batching  Dikawasa Éléktronik
Jarum Tipe Jarum sanyawa
Kakuatan Utama 27kW
  Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi

Pidéo Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami