FB Serat-wéb Stitch-beungkeutan Mesin

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

* Dipaké pikeun ngahasilkeun lawon beungkeutan beungkeut, perban médis, pakean interlining, lawon Curtain.

Kasus Aplikasi

Glass Fiber3

Gambar majelis umum

Glass Fiber3

Spésifikasi

Lebar 2800mm, 3400mm, 4400mm
Gauge F7, F12, F14, F16, F18, F20, F22
Laju 50-1500r / mnt (Laju khusus gumantung kana produk.)
Nomer Bar 1 Bar (dua batang)
Pola Drive Pola Disc
Warp Beam Support Balok 30 inci, EBC
Alat Perangkat Éléktronik Candak-up
Alat Batching Batching éléktronik
Kakuatan 13kW (Kakuatan mesin 4400mm lébar nyaéta 18kW)
  Mesin tipe ieu tiasa didesain pribadi

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami